Të gjitha kategoritë

home>Produkte>TREGU I BE-së>I POURBASHKT

PY2316
PY2316 Fishekzjarre të përbërë / dahlia e kuqe dhe blu me vezullim ari, mbret brokade me vezullim të kuq, shelg ari me pistil shumë ngjyra, shelg vezullues ari me vezullim jeshil

PY2316 Fishekzjarre të përbërë / dahlia e kuqe dhe blu me vezullim ari, mbret brokade me vezullim të kuq, shelg ari me pistil shumë ngjyra, shelg vezullues ari me vezullim jeshil

Lloji: Fishekzjarrë të përbërë
Size: * 745 180 180 *
të shtëna: 144
ID-ja e tubit: ф25
CBM: 0.041

të hetojë Tani
Detajet e produktit

NAME:  SHOCKING BOX
Compound fireworks contain four 36 shots cake.
Lloji: Fishekzjarrë të përbërë
Size: * 745 180 180 *
të shtëna: 144
ID-ja e tubit: ф25
CBM: 0.041
Paketimi: 1/1
ADR: 1.3 G
Effect: red and blue dahlia with gold glitter, brocade king with red glitter,gold willow with multi color pistil,gold glittering willow with green glitter,brocade king with blue star,red+ green+ yellow+ blue with crackling,brocade with red glitter,gold palm with gold glitter,gold palm with red glitter,silver tail to strong crackling,gold palm with crackling,blue tail to titanium

HETIM