Të gjitha kategoritë

home>Lajme>Kompania News

Nisi numërimi mbrapsht për festën e Vitit të Ri Kinez

Me njoftimin e pezullimit të prodhimit nga qeveria gjatë Festës së Pranverës, fabrikat e prodhimit të fishekzjarrëve kanë hyrë në një fazë numërimi mbrapsht. I gjithë prodhimi i fishekzjarrëve do të përfundojë procesin e tyre POWDER më 30 janar 2024 në orën 17:00 dhe do të ndalojë të gjithë procesin e tjerë në orën 19:00 të datës 2 shkurt.

111

2222

Krahasuar me vitin e kaluar, fabrikat po mbyllen një javë më parë. Me kontrollin e qeverisë për prodhimin e fishekzjarrëve për t'u siguruar për sigurinë, koha e prodhimit të fishekzjarreve është ngjeshur shumë. Ndërprerja e prodhimit përfshin ngjarje të mëdha kombëtare, konferenca lokale, festa me temperaturë të lartë, festa zyrtare, etj. Koha normale e prodhimit për një vit është vetëm rreth 260 ditë.

3333

Në të njëjtën kohë, rritja intensive e shitjeve në tregun vendas ka rezultuar në presion të dyfishtë ndaj fishekzjarreve të eksportit, duke çuar në eliminimin gradual të shumë produkteve me vlera më të ulëta prodhimi. Çmimet e produkteve me kohë konsumi të gjatë dhe procese komplekse kanë filluar të rriten gjithashtu.

4444

Pavarësisht përballjes me shumë faktorë të jashtëm të pakontrollueshëm, kompania jonë po ruan gjithashtu një komunikim të ngushtë me fabrikën për të ruajtur një furnizim të qëndrueshëm të produktit. Së fundi, i uroj çdo miku një Vitin e Ri Kinez!

图片6_副本


2024-01-26